2010. január 15., péntek

Hóban lépegetve

Szinte elolvadt az összes hó, de azért mutatom, hogy a múlt hétvégén még ilyen szép havas parkban sétáltunk. Nagyon hangulatos volt, de Bencével megállapítottuk, hogy nekünk Anglia jobban tetszik zöld ruhában.

Sikerült lencsevégre kapni ezt a jól táplált vörösbegyet, amerre mentünk végig ki volt szórva a madárkáknak sok-sok magocska, hogy ne éhezzenek. Rengeteg helyen volt madáretető is a fákon. Csak úgy repkedtek a cinkék is, ők sokkal fürgébbek voltak, és sajnos nem akartak pózolni nekem.

6 megjegyzés:

  1. Micsoda hangulat!!!!!Mesés!Innen.:)

    VálaszTörlés
  2. Igen... Innen, a meleg szobából valóban nagyon szépségesnek tűnik...

    VálaszTörlés
  3. Biztosan gyönyörűséges zölden, de így is olyan, mint a mese... :)
    ... és nagyon szimpatikus, hogy így gondoskodnak a madarakról, ez remélhetőleg itthon is így van, mert valamelyik nagy áruházban hiába kerestem viaszgolyót, azt mondták, mind elfogyott és ez nekem jó jel... :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a képek! Én havasan csak egyszer láttam Angliát, de akkor is megállt az élet :) Azért ha választani kell, én is inkább zöldben szeretem, annyira szép zöld színeket tud produkálni ott a természet.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép így fehérben is.

    VálaszTörlés
  6. Ha lehet,azért én nagyon vágyakozom abba a havas Albionba is......Most tévedtem a blogodra és nagyon tetszik!Mindíg vágytam Britanniába-leginkább Skóciába-,olyan jó nézegetni a képeidet!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin